top of page

Rouwcentrum

Indien het niet mogelijk is dat de overledene thuis wordt opgebaard is het ook mogelijk dit in ons rouwcentrum te doen. Sinds 1986  beschikken wij over een eigen rouwcentrum aan de Oostelijke Parallelweg in Lunteren. Deze kan op verschillende wijze worden gebruikt.

 

Er is mogelijkheid tot opbaren van de overledene maar ook mogelijkheid tot het houden van condoleance, rouwdienst en koffietafel. Bij uitvaartgelegenheden is er zitplaats tot ongeveer 90 personen om de dienst bij te wonen.Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld om vanuit de kerk of de aula Van de begraafplaats de uitvaart en rouwdienst te houden.

 

Bij de keuze van opbaren van de overledene in het rouwcentrum kunt u, in overleg van te voren maar ook door een belletje van een half uur van te voren, op elk gewenst tijdstip terecht.

 

Thuis opbaren

Wij beschikken over verschillende koelingen die geschikt zijn voor het thuis opbaren van de overledene. Hierbij kan de keuze worden gemaakt voor opbaren op bed (tijdelijk of de gehele periode) maar ook in de kist is mogelijk.

bottom of page